Social Media Belfort Hotel Brașov

Activitati

Locul unde natura întâlnește orașul
Acolo unde natura întâlnește orașul, găsești hotelul Belfort. La poalele muntelui Tâmpa, unde începe pădurea și totuși la doar câteva minute de centrul orașului, Belfort Hotel este pregătit să-ți ofere o experiență de neuitat. Locația și facilitățile noastre sunt ideale, chiar dacă ești în interes de afaceri sau pentru relaxare.

JOGGING

HIKING

CYCLING

Belfort Hotel este poziționat lângă un traseu de jogging care străbate pădurea de la poalele muntelui Tâmpa până la muntele Postăvarul și mai departe.
Aleea de sub Tâmpa este locul în care vei putea alerga în mijlocul naturii și vei putea admira în același timp monumentele istorice ale Brașovului (Bastionul Țesătorilor, Bastionul Postăvarilor și două turnuri de curtină). La poalele muntelui Tâmpa sunt amenajate mai multe zone de practicare a sportului și de recreere, aici având loc pe parcursul anului o serie de competiții sportive. Ți-ai luat echipamentul? Noi suntem gata!
Principalele trasee montane care duc spre vârful muntelui Tâmpa (995m) sunt exact lângă Belfort Hotel. Telecabina care duce până în vârf este la câteva minute de mers pe jos de la hotel. Tâmpa este unica rezervație naturală din lume în mijlocul unui oraș, fiind o arie cu nenumărate specii de floră și faună protejate. Vino să o admiri! Traseele au grade diferite de dificultate, existând trasee care durează 2 ore sau o zi întreagă. Cere la recepție mai multe informații și alege-l pe cel mai potrivit pentru tine.
Descoperă Brașovul sau Tâmpa pe 2 roți! Îți punem la dispoziție un serviciu de închiriere de biciclete. Străbate străzile pline de istorie ale orașului sau admiră natura. Dacă alegi orașul, în mai puțin de 5 minute ajungi în Piața Sfatului. În cazul în care alegi natura, trebuie să știi că sunt piste special amenajate pentru a-ți face plimbarea plăcută și accesibilă.

REZERVĂ ACUM