Social Media Belfort Hotel Brașov

Belfort is a Romanian TopHotel Awards Winner

Belfort Hotel este “Cel mai popular hotel de 3* al anului din România”

TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference este un eveniment anual dedicat industriei hoteliere, a turismului și a ospitalității din România ce reunește specialiști din domeniu, reprezentanți ai autorităților locale și manageri ai celor mai mari branduri hoteliere internaționale prezente pe piața românească cu scopul de a identifica provocările și oportunitățile de business și de a analiza cele mai importante schimbări din domeniu.

TopHotel Awards premiază excelența și performanța din industria de turism și a ospitalității de la industria hotelieră, la turism, spa-uri și agrement, toate având în comun calitatea excepțională și o abordare profesionistă în relația cu turiștii.

Joi 24 mai 2018, într-un cadru exclusivist asigurat de JW Marriot București, evenimentul a oferit o perspectivă actuală și clară asupra performanțelor atinse în această industrie prin eforturi, inovație și angajament de lungă durată. Iată că la un an de la deschiderea Hotelului Belfort acesta este apreciat prin votul unic al publicului „Cel mai popular hotel de 3* din România”. Munca asiduă, preseverența și lucrul în echipă au fost în final răsplătite prin acest premiu. Serviciile de cazare, restaurantul și facilitățile corporate au fost deopotrivă prețuite de turiști ai țării dar și internaționali.

Menționăm faptul că Belfort Hotel a fost complet renovat în anul 2017 oferind servicii premium chiar în inima orașului, la un minut de centrul istoric totuși aproape de natură aflat în imediata apropiere a Aleei de sub Tâmpa.

Experiența primului an a fost tumultoasă, încărcată de numeroase evenimente printre care echipa Belfort a fost mereu ghidată de dorințele și așteptările oaspeților. Feedback-ul acestora a fost și va rămâne mereu de o importanță ridicată întrucât va conduce către prosperitate și o continuă dezvoltare. Este încurajator să aflăm că oaspeții noștri sunt încântați de serviciile hotelului și că am reușit să vă oferim experiențe extraordinare. Întreaga echipă Belfort vă mulțumește pentru susținere.

READ  Revelion 2017 - 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

REZERVĂ ACUM