Social Media Belfort Hotel Brașov

Blog

Belfort Hotel Brașov

Belfort Hotel deschis în 2017 este situat în Brașov într-o poziție centrală deosebită, la 5 minute de mers pe jos de principala arteră pietonală de shopping – Strada Republicii, Piața Sfatului și Poarta Schei dar în același timp la poalele Tâmpei, chiar lângă liziera pădurii.

Fiind situat deasupra nivelului orașului, Belfort Hotel vă oferă o privelişte superbă asupra Braşovului și liniştea pădurii muntelui Tâmpa în același timp.

Belfort is a Romanian TopHotel Awards Winner

Belfort Hotel este “Cel mai popular hotel de 3* al anului din România”

TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference este un eveniment anual dedicat industriei hoteliere, a turismului și a ospitalității din România ce reunește specialiști din domeniu, reprezentanți ai autorităților locale și manageri ai celor mai mari branduri hoteliere internaționale prezente pe piața românească cu scopul de a identifica provocările și oportunitățile de business și de a analiza cele mai importante schimbări din domeniu.

TopHotel Awards premiază excelența și performanța din industria de turism și a ospitalității de la industria hotelieră, la turism, spa-uri și agrement, toate având în comun calitatea excepțională și o abordare profesionistă în relația cu turiștii.

Joi 24 mai 2018, într-un cadru exclusivist asigurat de JW Marriot București, evenimentul a oferit o perspectivă actuală și clară asupra performanțelor atinse în această industrie prin eforturi, inovație și angajament de lungă durată. Iată că la un an de la deschiderea Hotelului Belfort acesta este apreciat prin votul unic al publicului „Cel mai popular hotel de 3* din România”. Munca asiduă, preseverența și lucrul în echipă au fost în final răsplătite prin acest premiu. Serviciile de cazare, restaurantul și facilitățile corporate au fost deopotrivă prețuite de turiști ai țării dar și internaționali.

Menționăm faptul că Belfort Hotel a fost complet renovat în anul 2017 oferind servicii premium chiar în inima orașului, la un minut de centrul istoric totuși aproape de natură aflat în imediata apropiere a Aleei de sub Tâmpa.

Experiența primului an a fost tumultoasă, încărcată de numeroase evenimente printre care echipa Belfort a fost mereu ghidată de dorințele și așteptările oaspeților. Feedback-ul acestora a fost și va rămâne mereu de o importanță ridicată întrucât va conduce către prosperitate și o continuă dezvoltare. Este încurajator să aflăm că oaspeții noștri sunt încântați de serviciile hotelului și că am reușit să vă oferim experiențe extraordinare. Întreaga echipă Belfort vă mulțumește pentru susținere.

Belfort Hotel “Cel mai popular hotel de 3* al anului din România”

Belfort Hotel este “Cel mai popular hotel de 3* al anului din România” conform Top Hotel Awards 2018. Este încurajator să aflăm că oaspeții noștri sunt încântați de serviciile hotelului și că am reușit să vă oferim experiențe extraordinare. Întreaga echipă Belfort vă mulțumește pentru susținere.

Belfort Hotel is the „Most popular 3* hotel of the year in Romania” according to Top Hotel Awards 2018. It is heartening to know that our guests are satisfied with the hotel services and that we were able to provide great experiences. Belfort team values your support.

BELFORT HOTEL – TopHotel Awards 2018

Belfort Hotel este nominalizat la 4 categorii în cadrul TopHotel Awards 2018. Pentru vot click pe link: 

http://voting.expremio.com/excellenceawards/publicVote

💫 Cel mai popular hotel al anului în categoria 3 stele 👉 Belfort Hotel

💫 Cea mai bună echipă hotelieră 👉 Belfort Hotel

💫 Renovarea anului în domeniul hotelier – hotel existent 👉 Belfort Hotel

💫 Rising star of the year  👉 Alecsandru Blându

 

Ce spun turiștii despre Brașov?

Cum văd turiștii orașul nostru? Iată o prezentare de 6 minute. Aș zice că sunt încântați. Bineînțeles, muntele Tâmpa este apreciat, priveliștea de sus este impresionantă. La baza muntelui ne aflăm și noi 🙂
Telefon: (0754) 047 456 sau (0368) 005 181. Email: contact@belfort.ro
REZERVĂ ACUM