Social Media Belfort Hotel Brașov

Blog

Belfort Hotel Brasov *** a castigat anul acesta pentru a treia oara, locul intai la categoria “Cel mai popular hotel al anului in categoria 3 stele”

Belfort Hotel Brasov *** a castigat anul acesta pentru a treia oara, locul intai la categoria “Cel mai popular hotel al anului in categoria 3 stele” in cadrul prestigioasei gale “Romanian Top Hotel Awards 2022”. Acest premiu a fost acordat in urma voturilor primite online si a votului juriului, alcatuit din experti romani si internationali din industria hoteliera.

Aprecierile clientilor ce s-au cazat in decursul anulului la Belfort Hotel se pot vedea si din nota generala afisata pe site-ul de rezervari booking.com si din review-urile primite pe platformele de rezervari, cat si pe Tripadvisor.com.

Belfort Hotel *** a fost inaugurat in anul 2017, este situat în Brasov într-o poziție centrală deosebită, la 5 minute de mers pe jos de principala arteră pietonală – Strada Republicii, Piața Sfatului și Poarta Schei, dar în același timp la poalele Tâmpei, chiar lângă liziera pădurii.

Hotelul pune la dispoziţia oaspeţilor săi 40 camere modern mobilate, avand in componenta (4 camere single, 10 camere duble standard, 22 de camere duble deluxe si 4 apartamente), fiecare având în dotare televizor cu ecran LCD, sistem electronic de accesare camere pe bază de card, minibar, seif, masa si fier de calcat, kit de cafea/ceai, sistem de ventilatie. Locația și facilitățile oferite de Belfort Hotel creează un loc ideal atât pentru cei care călătoresc în interes de afaceri, cât și pentru cei care preferă turismul de relaxare si doresc sa se bucure de un city break in orasul de la Poalele Tampei.

Belfort Hotel poate găzdui seminarii, conferințe, întâlniri de afaceri, prezentări de produs sau alte evenimente business într-una din cele 3 săli de conferințe dotate ultra-modern. Sălile pun la dispoziție echipamente audio-video de ultimă generație, echipamente pentru controlul luminilor și logistică prezentări.

De asemenea, locatia este ideala pentru organizarea de petreceri festive, botezuri, nunti, cocktail si business parties. Pentru astfel de evenimente, se ofera Sala Panorama, aceasta are o capacitate de 70 de locuri plus zona de dans si se bucura de o priveliste minunata asupra orasului. Belfort Hotel vine in intampinarea oaspetilor, pentru astfel de evenimente, cu meniuri festive, de tip servire la farfurie sau buffet.

Revelion 2020

Mulțumim celor care au ales să petreacă noaptea de Revelion în inima Brașovului alături de noi la Belfort Hotel. Focul de artificii din Piața Sfatului a făcut priveliștea sălii Panorama de la ultimul etaj să fie și mai frumoasă. Urmărește canalele noastre de social media pentru a descoperi ce alte evenimente pregătim pentru ca tu să ai parte de amintiri la înălțime alături de cei dragi.

 

 

 

 

Hotelul Belfort cazează faptele bune

Luna august este o lună dedicată vacanțelor și a timpului petrecut cu familia. Ne bucurăm să îți spunem că echipa Belfort susține cu entuziasm conceptul familiei.

Am ales să sponsorizam Fundatia PECA, ce are 2 case de copii de tip familial în Ghimbav, unde sunt îngrijiți 24 copii cu probleme în familie sau abandonați.

Copiii primesc îngrijire, hrană, haine, educație, rechizite sau daca au talent într-un anumit domeniu (sport, muzică, etc) sunt încurajați și sprijiniți (sunt trimiși în cantonamente, au profesori care să îi ajute suplimentar).

Copiii ajung la Fundatie cu probleme fizice și emotionale și se încearcă rezolvarea lor cu ajutorul medicilor și psihologilor.

Acolo unde este posibil sunt ajutați să păstreze legăturile cu familia.

Proiectul “Acasă” este principalul proiect al Fundației pentru Copiii Abandonați. Proiectul e început în anul 1995 și constă în susținerea a două case de copii de tip familial: “Casa Prichindel” și “Casa Livezii”, unde în prezent, locuiesc 24 de copii, adolescenți și tineri, cu vârste cuprinse înte 3 și 20 de ani. Copiii urmează școala și grădinița de stat, din Ghimbav și Brașov. Toți sunt sprijiniți la efectuarea lecțiilor, dar și la desfășurarea unor activități extrașcolare, în funcție de interese și aptitudini: sport, dans (au o chiar și o campioană națională la dans sportiv), muzică , balet, pictură, croitorie, modelare în lut, etc. Fundația și-a prous să-i îngrijească până când vor deveni independenți sau se vor reintegra în familiile biologice și noi suntem mândri să știm că am putut pune o cărămidă în dezvoltarea unei personalități armonioase prin insuflarea unor valori morale precum: cinstea, corectitudinea, non-violenţa, compasiunea, demnitatea, toleranţa, respectul, prietenia, dragostea pentru natură, credinţa creştină, dorindu-ne să fie mulţumiţi şi împliniţi. Familia e o frânghie ale căror noduri nu se desfac niciodată.

Top Hotel Awards: Cel mai popular hotel de trei stele din România este la Brașov

Hotelul Belfort a obținut pentru al doilea an consecutiv titlul, în cadrul acestei competiții prestigioase, care premiază excelența și performanța din industria de turism și a ospitalității.

Top Hotel Awards este cel mai important eveniment care premiază excelența și performanța din industria de turism și a ospitalității din România. De la industria hotelieră, la turism, spa-uri și agrement, toți câștigătorii au în comun calitatea excepțională și o abordare profesionistă în relația cu turiștii.Brașovul se poate mândri că, pentru a doua oară consecutiv, unul dintre hotelurile de la poalele Tâmpei este în acest top.

Hotel Belfort a fost declarat din nou cel mai popular hotel de trei stele din România. Acesta fost deschis din anul 2017 pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea, la doi pași de centrul Brașovului, în locul fostului hotel al societății Pantex. Competiția pentru acest titlu a fost acerbă și chiar din Brașov au fost mai multe unități hoteliere candidate. „Ne diferențiem de restul competitorilor în primul rând prin calitate, dar și prin serviciile pe care le oferim. Suntem un hotel în proporție de 50% leisure, 50% business, cu jumătate dintre clienți români, jumătate străini, jumătate tineri, jumătate mai învârstă. Întotdeauna, încercăm să obținem de la clienții noștri părerea că suntem un hotel clasificat la trei stele, dar merităm patru. Oferim într-adevăr condiții de patru stele, cu dotări corporate (un birou pe care poți să lucrezi, seif, fier de călcat), dar pentru a obține această clasificare ar trebui să avem și un restaurant a la carte, dar nu dorim acest lucru, fiindcă sunt prea multe restaurante de acest gen în jurul nostru. Avem însă bucătarul nostru care le pregătește tuturor oaspeților micul-dejun”, ne-a declarat Annick Notteboom, proprietarul hotelului, care s-a stabilit în urmă cu zece ani la poalele Tâmpei, după ce s-a îndrăgostit de acest oraș unde ajunsese inițial cu locul de muncă. 

Un loc ideal pentru evenimente de business, dar și petreceri

Hotelul poziționat în zona centrală, într-un cadru natural de excepție, oferă o panoramă deosebită asupra orașului fiind și un loc ideal pentru organizarea unor evenimente de business, a petrecerilor de firmă, dar și pentru evenimentele speciale din viața fiecărei familii. „Avem două săli de conferință de capacități diferite și oferim facilități corporate premium pentru succesul evenimentelor business sau a unor team building-uri la munte. De asemenea, «Sala Panorama», care oferă o priveliște deosebită asupra centrului Brașovului, poate fi utilizată pentru diverse petreceri, inclusiv botezuri și nunți. Totodată, de Revelion organizăm o petrecere specială, iar invitații pot urmări de sus spectacolul artificiilor de deasupra centrului Brașovului”, a spus Annick Notteboom.

Un plus al unității de cazare este că deține și 21 de locuri de parcare proprii, însă le oferă turiștilor și posibilitatea să facă sport în aer liber, chiar din apropierea clădirii pornind o potecă pe Sub Tâmpa care face legătura cu două trasee montane.

Un design special, cu un bar bibliotecă

Cele 40 de camere au un decor ultra-modern, ca de altfel întregul hotel, care are un design aparte. De exemplu, barul hotelului este ca și o bibliotecă, unde oferta de carte este foarte variată, de la volume în limba română, la volume în engleză și chiar flamandă. „Îmi place foarte mult să citesc și tocmai de aceea am ales ca barul să aibă și utilitatea de bibliotecă. Întregul design al hotelului este unul modern și am vrut să fie în culori mai vesele, fiindcă tot timpul în recepțiile hotelurilor suntem întâmpinați de o culoare maro închis. Am încercat să îmbinăm diferite elemente tocmai pentru a ieși ceva special. De altfel, numele este inspirat de la citadelele medievale din Belgia, fiecare dintre acestea având un turn care se numește «belfort»”, ne-a destăinuit proprietara hotelului.

Aceasta este de părere că pe lângă calitate, unul dintre secretele succesului pentru a fi un hotel de top este și echipa. „Acest titlu pe care l-am obținut doi ani la rând ne face să fim mândri și bucuroși. Este un semn că trebuie să continuăm așa și este o recompensă pentru personalul nostru, care se mândrește că lucrează aici și noi ne mândrim cu ei. Trebuie să oferim în continuare cât mai multă calitate, astfel ca oamenii să revină”, a spus Annick.

 

 

 

Top Hotel Awards: Cel mai popular hotel de trei stele din România este la Brașov

Belfort Hotel Brașov

Belfort Hotel deschis în 2017 este situat în Brașov într-o poziție centrală deosebită, la 5 minute de mers pe jos de principala arteră pietonală de shopping – Strada Republicii, Piața Sfatului și Poarta Schei dar în același timp la poalele Tâmpei, chiar lângă liziera pădurii.

Fiind situat deasupra nivelului orașului, Belfort Hotel vă oferă o privelişte superbă asupra Braşovului și liniştea pădurii muntelui Tâmpa în același timp.

Belfort is a Romanian TopHotel Awards Winner

Belfort Hotel este “Cel mai popular hotel de 3* al anului din România”

TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference este un eveniment anual dedicat industriei hoteliere, a turismului și a ospitalității din România ce reunește specialiști din domeniu, reprezentanți ai autorităților locale și manageri ai celor mai mari branduri hoteliere internaționale prezente pe piața românească cu scopul de a identifica provocările și oportunitățile de business și de a analiza cele mai importante schimbări din domeniu.

TopHotel Awards premiază excelența și performanța din industria de turism și a ospitalității de la industria hotelieră, la turism, spa-uri și agrement, toate având în comun calitatea excepțională și o abordare profesionistă în relația cu turiștii.

Joi 24 mai 2018, într-un cadru exclusivist asigurat de JW Marriot București, evenimentul a oferit o perspectivă actuală și clară asupra performanțelor atinse în această industrie prin eforturi, inovație și angajament de lungă durată. Iată că la un an de la deschiderea Hotelului Belfort acesta este apreciat prin votul unic al publicului „Cel mai popular hotel de 3* din România”. Munca asiduă, preseverența și lucrul în echipă au fost în final răsplătite prin acest premiu. Serviciile de cazare, restaurantul și facilitățile corporate au fost deopotrivă prețuite de turiști ai țării dar și internaționali.

Menționăm faptul că Belfort Hotel a fost complet renovat în anul 2017 oferind servicii premium chiar în inima orașului, la un minut de centrul istoric totuși aproape de natură aflat în imediata apropiere a Aleei de sub Tâmpa.

Experiența primului an a fost tumultoasă, încărcată de numeroase evenimente printre care echipa Belfort a fost mereu ghidată de dorințele și așteptările oaspeților. Feedback-ul acestora a fost și va rămâne mereu de o importanță ridicată întrucât va conduce către prosperitate și o continuă dezvoltare. Este încurajator să aflăm că oaspeții noștri sunt încântați de serviciile hotelului și că am reușit să vă oferim experiențe extraordinare. Întreaga echipă Belfort vă mulțumește pentru susținere.

Belfort Hotel “Cel mai popular hotel de 3* al anului din România”

Belfort Hotel este “Cel mai popular hotel de 3* al anului din România” conform Top Hotel Awards 2018. Este încurajator să aflăm că oaspeții noștri sunt încântați de serviciile hotelului și că am reușit să vă oferim experiențe extraordinare. Întreaga echipă Belfort vă mulțumește pentru susținere.

Belfort Hotel is the „Most popular 3* hotel of the year in Romania” according to Top Hotel Awards 2018. It is heartening to know that our guests are satisfied with the hotel services and that we were able to provide great experiences. Belfort team values your support.

BELFORT HOTEL – TopHotel Awards 2018

Belfort Hotel este nominalizat la 4 categorii în cadrul TopHotel Awards 2018. Pentru vot click pe link: 

http://voting.expremio.com/excellenceawards/publicVote

💫 Cel mai popular hotel al anului în categoria 3 stele 👉 Belfort Hotel

💫 Cea mai bună echipă hotelieră 👉 Belfort Hotel

💫 Renovarea anului în domeniul hotelier – hotel existent 👉 Belfort Hotel

💫 Rising star of the year  👉 Alecsandru Blându

 

REZERVĂ ACUM