Social Media Belfort Hotel Brașov

Brașov

Orașul Brașov (Kronstadt, Brassó, Corona) reprezintă, de secole, unul dintre cele mai importante, puternice și înfloritoare orașe din România. Datorită poziției geografice privilegiate, interiorul arcului carpatic, judeţul Braşov ocupă din punct de vedere fizico-geografic zona Depresiunii Brașovului. Acesta este situat la o altitudine medie de 625m, fiind delimitat în partea de S și SE de masivele Postăvaru, Tâmpa și Piatra Mare. În apropierea sa, se găsesc orașele Predeal, Bușteni, Sinaia, Făgăraș și Sighișoara.
Fiind un însemnat centru cultural și una dintre cele mai importante centre turistice ale țării, Brașovul se caracterizează printr-un bogat patrimoniu ce constă în monumente istorice și arhitecturale.
Oraşul este împărţit într-o zonă de influență barocă, care se întinde la poalele Tâmpei și ale masivului Postăvarul, și o zonă industrială. Principala atracţie o reprezintă oraşul vechi – cartierul Schei.

Pe lista destinațiilor turistice din centrul istoric al Brașovului fac parte și Piața Sfatului, unde se găsesc Casa Sfatului, Muzeul Județean de Istorie și în imediata apropiere, Poarta Ecaterina, Poarta Schei și Prima Școală Românească. Un rol deosebit în viața culturală a Brașovului îl joacă și Turnul Negru, care datează din sec. XIV. Turnul găzduiește numeroase expoziții pe parcursul anului și oferă șansa turiștilor să admire panorama orașului. Între Poarta Schei și străzile Cerbului, își face loc Strada Sforii, cea mai îngustă și una dintre cele mai vizitate străzi din Brașov. În apropierea Brașovului, pot fi vizitate Cetatea Râșnov, Castelul Bran și Poiana Brașov sau parcurse trasee montane impresionante – Muntele Tâmpa, Piatra Craiului sau Masivul Piatra Mare.

La Belfort Hotel Brașov puteți alege Camere Confort Single, Camere Confort Double și Apartamente.

REZERVĂ ACUM