Social Media Belfort Hotel Brașov

Evenimente corporate

Belfort Hotel poate găzdui seminarii, conferințe, întâlniri de afaceri, prezentări de produs sau alte evenimente business într-una dintre cele 3 săli de conferințe ultra moderne. Sălile pun la dispoziție echipamente audio-video de ultimă generație, echipamente pentru controlul luminilor și logistică prezentări. Beneficiați de consiliere în organizarea evenimentelor din partea personalului Belfort și de facilități adaptate fiecărui tip de eveniment.

Indiferent că vă aflați în căutarea unei locații pentru o conferință restrânsă sau un team building la munte cu program complex, hotelul Belfort poate fi alegerea potrivită. Aflat în centru orașului, la baza muntelui Tâmpa, hotelul Belfort pune la dispoziție spații de cazare (camere single, duble, apartamente) și facilități corporate premium pentru succesul evenimentelor business.

De ce să organizați conferințe, întâlniri și team building-uri? Pentru un bun leadership, performanță și ascensiune. Un program adecvat de team building în Brașov, completat cu întâlniri și seminarii ajută orice echipă spre un obiectiv comun și spre performanță, în absența lui echipa poate fi limitată la eforturile individuale pe care le poate face fiecare membru de unul singur.

Capacitatea de a organiza un team building este o abilitate esențiala pentru managerii de azi.

Capacitatea personalului de a lucra ca o echipă însă și la nivel individual este extrem de importantă pentru binele oricărui departament dar și pentru binele întregii organizații. În scopul de a construi o echipă de coeziune care este motivată spre obiective comune, managerii trebuie să dezvolte o atitudine pozitivă şi să adopte o abordare structurată pentru leadership. Managerii care adoptă aceste competențe vor observa că membrii echipei lor ating mai multe goal-uri și că locul de muncă devine mai eficient şi productiv.

Managerii buni organizeaza team building-urile la munte!

Un lucru important îl reprezintă identificarea punctelor tari şi a celor slabe ale fiecărui membru al echipei. Acest lucru va permite asigurarea unor sarcini ușor de îndeplinit. Echipa este o mulţime de oameni care fac parte adesea din grupuri distincte dar înrudite şi care are sarcina de a îndeplini o funcţie bine definită într-o organizaţie sau proiect. Pentru a construi o echipă de succes este nevoie de un set clar de obiective, o claritate a viziunii. Toate echipele vin cu o serie de aşteptări şi fiecare membru al echipei ar trebui să ştie ceea ce se aşteaptă de la el. De asemenea, ar trebui stabilite competenţele principale ale fiecăruia, acest lucru permite echipei să îşi maximizeze rezultatele.

Nevoia de team-building și beneficiile lui

Natura sarcinilor și activitățile companiilor nu se mai bazează pe sarcini simple, repetitive, unde indivizii (și nu echipele) excelează. Pentru realitățile existente, echipele sunt proiectate astfel încât să gestioneze activitățile și procesele complexe, ce necesită generarea de soluții multiple, efort combinat, expertiză în multiple domenii profesionale etc. Prin diversitatea personalităților membrilor ce o compun, o echipă poate genera mai multe idei decât orice membru luat separat astfel încât decizia (alegerea uneia dintre soluțiile optimale identificate) se va lua dintr-un spectru mult mai larg de posibile soluții. Nu există dubii asupra faptului că echipa generează o puternică stare de siguranță în rândul membrilor săi. Astfel, afinitatea față de risc (calculat) ce caracterizează o echipă este mult mai mare decât cea demonstrată de indivizi. Prin urmare, companiile, nevoite să fructifice oportunitățile ce apar pe piață, mizează pe comportament de echipă în detrimentul supra-responsabilizării indivizilor. Ideea și scopul unui team building este a-i face pe oameni să înțeleagă că sunt dependenți de ceilalți și că trebuie să dea ce au mai bun pentru a le descoperi potențialul.

Team buiding-ul la munte ar putea fi momentul de conștientizare a problemelor existente. Important este ca acest exercițiu să nu rămână un moment unic, suspendat și fără consecințe. Echipa are nevoie de ghidaj şi aici intervine atât trainer-ul cât și liderul echipei. Team building-urile și conferințele au următoarele beneficii și scopuri: îmbunătățesc comunicarea între membrii echipei, duc la creșterea nivelului de responsabilitate, la dezvoltarea încrederii de sine și a abilităților de rezolvare a conflictelor, încurajarea spiritului de leadership. Într-un context organizațional, o echipă este mai performantă decât suma indivizilor ce o formează, mai ales când performanța necesită competențe, experiențe și abordări diferite. Majoritatea oamenilor înțeleg și recunosc importanța echipelor, iar o parte din ei depun eforturi pentru a face echipele din care fac parte să și funcționeze.

Team building-urile și conferințele presupun un proces prin care se încearcă îmbunatățirea relațiilor dintre membrii companiei, aceasta având ca scop atingerea obiectivelor comune. Pentru membrii companiei, acest exercițiu poate fi o provocare și o șansă de a-și pune în valoare capacitățile, de a-și cunoaște mai bine colaboratorii, de a înțelege cultura organizațională a companiei și de a se afirma ca persoane de încredere, cu spirit de echipă. Alege Brașov!

Importanța team building-ului

Iată câteva motive pentru care team building-ul este important să fie utilizat în cadrul unei organizații:

Facilitează comunicarea – deoarece activitățile care creează discuții permit comunicarea deschisă în rândul angajaților, precum și cea între angajați și management. Acest lucru poate îmbunătăți relațiile de la birou cât și calitatea muncii efectuate. Motivează angajații – întrucât echipa de leadership și team building-ul merg mână în mână, așa și angajații cu cât se simt mai confortabil să-și exprime ideile și opiniile lor, cu atât vor deveni mai încrezători. Acest lucru îi va motiva să-și asume noi provocări. Promovează creativitatea – deoarece, scoțând o echipă în afara mediului unde lucrează și expunând angajații la noi experiențe, îi va forța să se gândească în afara rutinei lor. Lucrând împreună cu alți membri ai echipei pot aprinde creativitatea și ideile proaspete, care sunt calități semnificative pe care să le pună în practică când se întorc la locul de muncă. Dezvoltă abilități de rezolvare a problemelor – mai ales când în relațiile publice se poate întâmpla în orice moment o criză. Activitățile de team building care necesită lucrul în echipă între colegi pentru a rezolva problemele pot îmbunătăți capacitatea de a gândi rațional și strategic.

Echipele ce sunt în măsură să determine momentul când apare o problemă și știu ce pot face în acel moment pot prelua, atunci, în mod eficient frâiele când apare o criză reală. Depășește bariera – deoarece team building-ul crește factorul de încredere între angajații organizației. De multe ori, în mediul corporativ, există o deconectare între echipa de conducere și angajați pentru că angajații simt un decalaj prea mare între cele două. Exercițiile de team building pot oferi conducerii posibilitatea de a fi văzut ca un coleg, decât ca un șef, fapt care poate face minuni pentru moralul angajaților.

În general, team building-ul la locul de muncă permite o comunicare mult mai bună, relații mai bune și în cele din urmă creșterea productivității. Vino cu noua echipă la munte, Brașovul este ideal pentru astfel de evenimente corporate!

 

 

REZERVĂ ACUM