Social Media Belfort Hotel Brașov

Hotelul Belfort cazează faptele bune

Luna august este o lună dedicată vacanțelor și a timpului petrecut cu familia. Ne bucurăm să îți spunem că echipa Belfort susține cu entuziasm conceptul familiei.

Am ales să sponsorizam Fundatia PECA, ce are 2 case de copii de tip familial în Ghimbav, unde sunt îngrijiți 24 copii cu probleme în familie sau abandonați.

Copiii primesc îngrijire, hrană, haine, educație, rechizite sau daca au talent într-un anumit domeniu (sport, muzică, etc) sunt încurajați și sprijiniți (sunt trimiși în cantonamente, au profesori care să îi ajute suplimentar).

Copiii ajung la Fundatie cu probleme fizice și emotionale și se încearcă rezolvarea lor cu ajutorul medicilor și psihologilor.

Acolo unde este posibil sunt ajutați să păstreze legăturile cu familia.

Proiectul “Acasă” este principalul proiect al Fundației pentru Copiii Abandonați. Proiectul e început în anul 1995 și constă în susținerea a două case de copii de tip familial: “Casa Prichindel” și “Casa Livezii”, unde în prezent, locuiesc 24 de copii, adolescenți și tineri, cu vârste cuprinse înte 3 și 20 de ani. Copiii urmează școala și grădinița de stat, din Ghimbav și Brașov. Toți sunt sprijiniți la efectuarea lecțiilor, dar și la desfășurarea unor activități extrașcolare, în funcție de interese și aptitudini: sport, dans (au o chiar și o campioană națională la dans sportiv), muzică , balet, pictură, croitorie, modelare în lut, etc. Fundația și-a prous să-i îngrijească până când vor deveni independenți sau se vor reintegra în familiile biologice și noi suntem mândri să știm că am putut pune o cărămidă în dezvoltarea unei personalități armonioase prin insuflarea unor valori morale precum: cinstea, corectitudinea, non-violenţa, compasiunea, demnitatea, toleranţa, respectul, prietenia, dragostea pentru natură, credinţa creştină, dorindu-ne să fie mulţumiţi şi împliniţi. Familia e o frânghie ale căror noduri nu se desfac niciodată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

REZERVĂ ACUM