Social Media Belfort Hotel Brașov

Oferte

Belfort Hotel aflat în inima orașului Brașov vă invită să descoperiți acest oraș de poveste în orice anotimp al anului. Stați în contact cu noi urmărindu-ne pe Facebook, Instagram, Youtube, Linkedin sau Google+. La categoria Oferte Cazare veți regăsi mereu pachete speciale pentru Ziua Îndrăgostiților, Ziua Femeii, Sărbătorile Pascale, Rusalii, sejur de vară, city break, oferte speciale corporate pentru team building-uri și conferințe, Crăciun și Revelion.

Echipa noastră este gata să vă ofere informații suplimentare despre tarife de cazare în Brașov și evenimente ale județului Brașov. Întregul an Brașovul este o sărbătoare. Iată câteva evenimente la care vă invităm să participați: Cupa Davis, Zilele Brașovului și Junii Brașovului, Ziua Copilului – 1 iunie la Dino Park Râșnov, Festivalul de Film, Zilele Râşnovului și Festivalul Ecvestru, Ziua Cetății Râșnov, Street Food Fest, Oktoberfest, Târgul de Crăciun, Turnirul Cetăților Făgăraș, Bran, Brașov, Halloween – noaptea lui Dracula la Castelul Bran.

Indiferent de anotimp, la Belfort Hotel Brașov veți regăsi mereu pachete cu oferte speciale de cazare pentru Ziua Îndrăgostiților, Ziua Femeii, sărbătorile Pascale, Rusalii, sejur de vară, city break, oferte speciale corporate de cazare pentru team building-uri și conferințe, Crăciun și Revelion.

Prin intermediul festivalurilor, teatrului sau a vieții de noapte a Brașovului aflați că periodic orașul prinde culoare. Contactați-ne pentru a obține cel mai bun preț de cazare la hotel de 3 stele din Brașov - Belfort la telefon 0040 754 047 456, 0040 368 005 181 sau prin email la adresa contact@belfort.ro


 • BELFORT HOTEL – TopHotel Awards 2018

  Belfort Hotel este nominalizat la 4 categorii în cadrul TopHotel Awards 2018. Pentru vot click pe link:  http://voting.expremio.com/excellenceawards/publicVote 💫 Cel mai popular hotel al anului în categoria 3 stele 👉 Belfort Hotel 💫 Cea mai bună echipă hotelieră 👉 Belfort Hotel 💫 Renovarea anului în domeniul hotelier – hotel existent 👉 Belfort Hotel 💫 Rising […]

 • Oferta de Paște 2018

  Sărbătorile Pascale sunt un prilej ideal de a petrece momente prețioase alături de cei dragi, de a le acorda timpul și atenția noastră totală. Brașovul este un oraș cald și primitor, gazda perfectă a acestor momente speciale. Descoperiți oferta noastră de Paște și contactați-ne pentru mai multe detalii. No related posts.

 • Guest Review on Booking.com

  Suntem recunoscători pentru timpul acordat review-urilor pe Booking cu privire la șederea la Belfort Hotel. Sugestiile dumneavoastră sunt importante întrucât ne ajută să ne îmbunătățim serviciile și să ne ridicăm la nivelul dumneavoastră așteptat. No related posts.

 • Petrecere 8 martie

  Belfort Hotel invită doamnele și domnisoarele la petrecerea dedicată lor. Meniu festiv | Dj | 149 lei / persoana. Rezervări la 0754 047 456 BELFORT HOTEL BRASOV Constantin Dobrogeanu Gherea, Nr. 4, Brașov sales@belfort.ro   No related posts.

REZERVĂ ACUM