Social Media Belfort Hotel Brașov

Deschidem pe 5 Mai, 2017

Din pasiunea pentru frumusețea naturii dar și din iubirea pentru oraș și oameni a luat naștere Belfort Hotel. Ne-am dorit să dăm naștere unui loc care să fie în mijlocul naturii, dar să ofere posibilitatea explorării orașului.

Am ales să deschidem Belfort Hotel la poalele Tâmpei, chiar în locul unde începe pădurea. Din acest loc, în doar câteva minute ajungi în Piața Sfatului. Doza de natură este asigurată, în timp ce forfota orașului este aproape, centrul fiind la o aruncătură de băț. Fiecare cameră din hotel este construită astfel încât să ofere momente unice de relaxare, într-un ambient perfect adaptat nevoilor tale.
La Belfort Hotel poți alege dintre cele 40 de camere atent decorate, gândite astfel încât să-ți asigure o ședere plăcută plină de clipe recreere. Ai posibilitatea să te trezești văzând Tâmpa sau admirând panorama Brașovului. Poți alege una dintre activitățile hotelului (jogging, hiking sau cycling) pentru a-ți menține sănătatea.
Deoarece unul dintre motivele care a stat la baza înființării Belfort Hotel a fost pasiunea pentru oameni, ne propunem să oferim tuturor ce ne trec pragul o experiență unică. Ne dorim ca toți invitații noștri să fie mulțumiți că ne-au ales. Ne place să credem că odată ce ai experimentat confortul de la Belfort, ne vei vizita de fiecare dată când ajungi în Brașov.

READ  21 km de poveste

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

REZERVĂ ACUM